GOLDEN TULIP ALKMAAR

Overnachten in Alkmaar

Welkom bij Golden Tulip Hotel Alkmaar.

Dit 4-sterren hotel is gelegen in de mooie stad Alkmaar met haar prachtige oude straatjes, grachten en monumenten. Alkmaar staat bekend om haar kaasmarkt en museum en staat ook bekend als een van de beste winkelsteden van Nederland. Wij liggen tevens in de buurt van de duinen en bossen van de kust van Noord-Holland. 


Ons etablissement biedt accommodatie met internationale normen, zowel voor zaken als voor vakantie. Ons breed scala aan faciliteiten omvat een restaurant, een gezellige bar met open haard, modulaire vergaderzalen en een heuse spa.

Uw Golden Tulip Alkmaar Hotel biedt u een uitstekend verblijf. Boek hierboven direct uw overnachting in dit prachtige hotel in Alkmaar. Eventueel kunt u ook reserveren vanaf uw smartphone (iOS, Android) met de HotelForYou-app.

Let op: voor boekingen vanaf januari 2017 zijn we wettelijk verplicht toeristenbelasting te rekenen á € 2,30 p.p.p.d. voor personen vanaf 18 jaar.

Alkmaar Kaasstad

Shopping liefhebbers zullen niet teleurgesteld zijn van hun verblijf in Alkmaar, want deze stad is één van dé beste winkelsteden van Nederland.

Als u langs de mooie monumenten en kleine, oude straatjes loopt zult u verbaasd zijn wat Alkmaar allemaal te bieden heeft. Er is veel te doen in Alkmaar, voornamelijk in het hoogseizoen.

Denkt u bijvoorbeeld aan: Iedere vrijdagmorgen, van april tot september, de kaasmarkt op het Waagplein, vele restaurants en bars met diverse keukens, Het Kaasmuseum, Het Stedelijk Museum, Biermuseum De Boom, en verschillende rondvaarten door de grachten van Alkmaar. Kortum: Alkmaar is een leuke stad om te overnachten. En waarom dan niet in het 4-sterren hotel van Golden Tulip Hotel Alkmaar?